Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Dafora din nou prezenta pe piata din Ucraina

La inceputul anului 2007 Dafora S.A., in calitate de actionar unic, a infiintat societatea Dafora Ucraina avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii pentru extractia de petrol si gaze.

Dupa saparea in anii 2007 si 2008 a doua sonde in Ucraina, Dafora Foraj revine pe aceasta piata prin semnarea unui contract cadru cu firma Krim Petroleum Company (KPC), partenerul ucrainean al companiei Tiway. Contractul de foraj si workover se va derula in zona Crimea si este valabil pana la 31 Decembrie 2010. Realizarea acestor lucrari se va face cu o instalatie de foraj cu capacitate de 400 to, dotata cu echipamente moderne de ultima generatie.

Dupa incheierea acestor lucrari de foraj, instalatia si echipamentele urmeaza sa fie mobilizate in vederea saparii altor sonde din zona.

Semnarea acestui contract de foraj si workover pe una dintre pietele internationale, in conditiile de criza in care se afla piata energetica mondiala, ne confirma faptul ca Dafora Foraj se afla pe drumul cel bun. Obiectivul companiei de a deveni un jucator tot mai important pe piata internationala de foraj poate fi atins prin profesionalismul oamenilor si prin calitatea echipamentelor pe care le detine.

 

Dafora Foraj urmareste sa furnizeze servicii de calitate clientilor de pe piata interna si internationala, extinderea pe pietele externe reprezentand una dintre deciziile strategice ale companiei. Iar acest obiectiv, consecvent cu angajamentul fata de strategia de business pe termen lung si capacitatea companiei de a se adapta la schimbarile pietei, creeaza echilibrul companiei.

La inceputul anului 2007 Dafora S.A., in calitate de actionar unic, a infiintat societatea Dafora Ucraina avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii pentru extractia de petrol si gaze. Dupa saparea in anii 2007 si 2008 a doua sonde in Ucraina, Dafora Foraj revine pe aceasta piata prin semnarea unui contract cadru cu firma Krim Petroleum Company (KPC), partenerul ucrainean al companiei Tiway. Contractul de foraj si workover se va derula in zona Crimea si este valabil pana la 31 Decembrie 2010. Realizarea acestor lucrari se va face cu o instalatie de foraj cu capacitate de 400 to, dotata cu echipamente moderne de ultima generatie. Dupa incheierea acestor lucrari de foraj, instalatia si echipamentele urmeaza sa fie mobilizate in vederea saparii altor sonde din zona. Semnarea acestui contract de foraj si workover pe una dintre pietele internationale, in conditiile de criza in care se afla piata energetica mondiala, ne confirma faptul ca Dafora Foraj se afla pe drumul cel bun. Obiectivul companiei de a deveni un jucator tot mai important pe piata internationala de foraj poate fi atins prin profesionalismul oamenilor si prin calitatea echipamentelor pe care le detine. Dafora Foraj urmareste sa furnizeze servicii de calitate clientilor de pe piata interna si internationala, extinderea pe pietele externe reprezentand una dintre deciziile strategice ale companiei. Iar acest obiectiv, consecvent cu angajamentul fata de strategia de business pe termen lung si capacitatea companiei de a se adapta la schimbarile pietei, creeaza echilibrul companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus