Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Este oficial: un subprefect a fost dat afara astazi!

Ceea ce se anunţa încă de acum câteva zile s-a întâmplat astăzi. Guvernul a dat afară un subprefect de Sibiu.

Începând de astăzi prefectura Sibiu are un singur subprefect. "La nivelul prefecturilor, începând de astăzi, fiecare prefectură cu excepţia Bucureştiului, va avea un subprefect, în loc de doi. Din 85 de posturi de subprefecţi, din care 7 vacante, rămân 43 de posturi", a declarat astăzi Boc premierul Emil Boc, la finalul şedinţei de Guvern.

Deşi vestea a avut timp să ajungă de la Bucureşti până la Sibiu, s-a lăsat seara, au trecut orele de program şi n-a mai fost timp ca ştirea să ajungă şi până la Prefectura Sibiu care să ia o poziţie oficială. Nici măcar numele subprefectului dat afară nu a fost anunţat. De fapt, astăzi prefectura Sibiu a tăcut mâlc.

Daniela Pavel şi Rareş Macrea au fost numiţi în fucţiile de subprefecţi la începutul lunii octombrie, anul trecut. Ei i-au înlocuit atunci pe Amalia Cindrea şi Florin Orlăţan. Dat fiind faptul că ambii au ocupat funcţii în interiorul prefecturii înainte de a fi numiţi subprefecţi, el care va părăsi această funcţie se va întoarce la funcţia denumită anterior numirii.

Comentarii

3 comentarii

tiliscanul

Acum 10 ani

Oricum erau niste papagali, care in frunte cu papagalul- sef Ariton nu era nimic de capul lor. Cat despre Trihenea nu are rost sa mai povestim.....
Raspunde

liu

Acum 10 ani

buna treaba, il muta de la prefectura la prefectura, pai da-l afara bai nene sa simta si el criza
Raspunde

x

Acum 10 ani

si la prefectura nu se fac restructurari? doar mutari dintr+o functie in alta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus