Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Daniela Pavel este subprefectul sacrificat

Prefectura Sibiu a anuntat astăzi numele subprefectului înlăturat din funcție pentru a face economiile la buget pe care actualul guvern le consideră necesare.

“Conform site-ului Monitorului Oficial al României, în M. Of. nr. 0487, din 15 iulie 2010, a apărut HG 694/14 iulie 2010 privind încetarea exercitării temporare a funcţiei publice de subprefect al judeţului Sibiu de către doamna Pavel Daniela Paraschiva. Doamna Pavel va exercita, în continuare, funcţia de manager public, în cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu", a anunţat Instituţia Prefectului Sibiu astăzi.

Daniela Pavel şi Rareş Macrea au fost numiţi în fucţiile de subprefecţi la începutul lunii octombrie, anul trecut. Ei i-au înlocuit atunci pe Amalia Cindrea şi Florin Orlăţan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

paguba

Acum 12 ani

mare
Raspunde

Romanul

Acum 12 ani

Unde este economia daca ramane angajata ca manager public?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus