Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

50 de mii de euro pentru un cabinet medical

Primul cabinet medical din municipiul Sibiu care s-a vândut la o licitaţie organizată de primărie a fost adjudecat la un preţ record de 51.600 de euro, ceea ce înseamnă peste 3.400 de euro/metrul pătrat, a precizat, joi, pentru AGERPRES, unul dintre medicii participanţi la licitaţie. "Confirmăm că cabinetul medical care a fost scos la licitaţie a fost adjudecat de firma Polisano, contra sumei de 51.600 de euro", a declarat, pentru AGERPRES, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. Cabinetul medical vândut joi se află într-o zonă bună a oraşului, pe strada Nicolae Iorga, într-o fostă policlinică de stat, unde mai există alte cabinete, vândute pe sume de cinci ori mai mici, tot de către primărie, dar prin negociere directă cu medicii de familie, care îşi aveau acolo cabinetele. Firma Polisano a cumpărat cu 51.600 de euro un cabinet care are mai puţin de 15 metri pătraţi, pacienţii şi medicii din acest cabinet urmând să aibă acces la grupuri sanitare şi o sală de aşteptare comune cu alte cabinete din clădire. Celelalte cabinete au fost cumpărate cu sume de până la zece mii de euro de medicii de familie, fiecare plătind câte cinci mii de euro, pentru că într-un cabinet sunt doi medici. Clinica Polisano deţine primul spital privat din Sibiu şi mai multe policlinici în ţară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus