Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Gratuitate pentru copii

Consiliul Local Sibiu are pe ordinea de zi a şedinţei de joi un proiect de hotărâre prin care se acordă gratuitate la evenimentele culturale şi sportive organizate sau finanţate de COnsiliul Local Sibiu. Proiectul de hotărâre nu este semnat de primarul Klaus Johannis, aşa cum se întâmplă în majoritatea proiectelor de hotărâre, ci de consilieri PNL, PSD şi FDGR. Accesul copiilor la evenimente se face în limita a 5% din capacitate locurilor unde se desfăşoară acestea, dar nu mai puţin de 20 de locuri, scrie în proiectul de hotărâre. "Accesul gratuit la la evenimente pentru copii şi tinerii care fac obiectul cestei hotărâri de consiliu local să se realizeze efectiv pe baza unor invitaţii, bilete fără valoare sau altor înscrisuri similare pe care doritorii să le ridice în principiu de la locul de vânzare a biletelor, în intervalul de timp în care se vând bilete", propun consilierii locali Eugen Mitea, Liviu Cotârlă, Astrid Fodor,  Mariana Fritzman şi Helmut Lerner.
Nu vor intra sub incidenţa acestei viitoare hoărâri evenimentele organizate de Teatrul de Balet şi Teatrul Naţional Radu Stanca, "penstru că există deja facilităţi pentru elevi, studenţi, pensionari prevăzute prin reglementări specifice", se mai arată în motivarea proiectului de hotărâre.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus