Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Bucur continua atacul la Ariton: "Are pumnul ca argument suprem. Ma bucur ca nu am incasat-o si eu!"

Corneliu Bucur a organizat astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-a înteţit atacurile împotriva fostului său lider de partid, Ion Ariton. Bucur spune că nu face acuzaţii grave la adresa democrat-liberalului, ci îi face doar o descriere. "De când este fotografia o acuzaţie foarte gravă? Eu nu consider că fac acuzaţii foarte grave. Să-mi spuneţi dumneavoastră: nu l-a pocnit domnul Ariton pe domnul Bicher? Sau o fi fost o discuţie foarte liberă şi foarte colocvială? Eu nu am zis că Ariton s-a înscris la secţia de box", a declarat Bucur în cadrul conferinţei de presă organizată în sala Studio a Casei de Cultură a Municipiului.
Bucur a continuat cu o descriere a senatorului PD-L. "Ariton este o marionetă a jocurilor politice de la Sibiu. Eu nu l-am auzit niciodată pe domnul Ariton să intre într-o discuţie politică, cu o strategie şi nu l-am văzut niciodată cu vreun comentaru pe teme politice, sau implicat în discuţii economice. Este dăruit de la natură cu însemne fizice care comunică bine cu afişele electorale, îl vedem cum se afişează prin oraş cu eleganţă călcând rar şi comunicând cu oricine. Este dispus să comunice cu oricine, dar nu comunică nimic. El este omul care are pumnul ca argument suprem. Mă bucur că până la urmă nu am încasat-o şi eu", a mai spus Corneliu Bucur.
Bucur a fost destituit din cadrul organizaţiei PD-L Sibiu, iar democrat liberalii au început demersurile pentru înlocuirea acestuia din cadrul Consiliului Judeţean. Fostul democrat-liberal şi-a anunţat prezenţa la viitoarea şedinţă de consiliu de joi. "Mi se lasă mai mult timp pentru a mă ocupa de activităţile culturale. Proiectul nostru este de a promova mediocritatea absolută", a mai spus Bucur, care a promis că va vorbi în continuare de problemele semnalate de el la Aeroportul Sibiu şi la Muzeul În Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

o intrebare

Acum 13 ani

Pana cand oare va mai fi mediatizat acest caz? Dl. Bucur e in satre sa tina conferinta de presa pentru orice fleac, in stilul haiducesc bine cunoscut. Ce ar fi sa-l lasam sa vorbeasca in fata scaunelor goale?
Raspunde

nedumerire

Acum 13 ani

Ce pacat ca ajuns la varsta senectutii ,omul asta nu realizeaza ca a devenit penibil!toti sunt hoti,toti sunt prosti,obedienti,impostori,numai el este de neinlocuit!parca asa spunea nu demult...„nu s-a nascut omul care sa ma inlocuiasca la conducerea muzeului....si iata ca ,in pofida premonitiilor sale,muzeul e bine merci, ba chiar merge mai bine decat pe vremea despoticului bucur...Nu cu mult vreme in urma acelasi geniu neinteles,tuna si fulgera prin media,la adresa domnului Caramitru..si atunci,el era geniu neinteles--putea,el singur si geniul sau sa cumuleze calitatea de senator cu cea de director...Evident,pe aceleasi considerente:el geniu,Caramitru un nimeni..! Apoi,dupa ce a fost exclus din PD, si-a urmarit in continuare cu tenacitate si obstinenta interesele personale:sa ramana cu orice pret la conducerea muzeului,desi implinise de multa vreme varsta de pensionare! si ia tinut! a ramas inca 4 ani in functie! apoi.......a intrat in PNL,insa........evident pentru „personalitatea „sa a trecut in barca desprinsa din partidul liberal si alipita pd..Oare gestul a fost dezinteresat??? sa fim seriosi! avea aceeasi probleme a varstei de pensie pe care o depasise demuuuult! aasa ca , jocurile politice ale momentului i s-au potrivit ca o manușă! Si.....atentie domnilor,la acel moment tot domnul Ariton conducea partidul democrat ! asa ca,pentru cei care cunosc „istoria„ si personajul, lucrurile sunt clare! pentru cei care nu o cunosc totusi, si care sunt tentati sa se lase invaluiti in noianul de calomnii si vocabularul bombastic al numitului bucur ar trebui sa se ridice o singura intrebare...: Dl Ariton nu a devenit peste noapte omul pe care-l descrie de 5 zile bucur...Prin urmare,de ce a intrat in partidul condus de acesta?? de ce a facut rabat de la morala si principiile pe care le clameaza acum,erijandu-se in „singura valoare„ a pd-l ului?? Sa fim seriosi! Nu toti suntem imbecili domnule corneliu bucur,chiar daca decența ne opreste sa va raspundem cu aceleasi invective .
Raspunde

intrebarea ramane

Acum 13 ani

Intru totul de acord cu 2. Ce rost mai are atat tam-tam in jurul lui Bucur? Nu mai avem despre ce scrie? Din gura lui Bucur a curs atata demagogie in acesti daouzeci de ani incat mi-e lahamite. Fara indoiala e pesnonajul cel mai pitorec, penibil si ridicol al scenei publice (evident, politice)sibiene al erei postdecembriste. Cred ca pentru un romancier ar fi un prototip de mare anvengura epica. Unde e autorul sa scrie romanul? Ar fi cea mai buna rasplata pentru Bucur. Una nesperata vreodata.
Raspunde

1,2,3

Acum 13 ani

cred ca 1,2 si 3 sunt de fapt acelasi
Raspunde

catre 4

Acum 13 ani

si eu cred ca 1,2 si 3 sunt aceeasi, dar le dau sau ii dau dreptate.
Raspunde

pt 2

Acum 13 ani

probabil ai tu esti venit in Sibiu de cativa ani, pe filiera sud (ariton), nord-est (turcan), etc,... de nu stii ca omul asta chiar nu e de aruncat dupa tot ce a incercat sa faca pt oras! Si inca ceva: Dl. Bucur chiar nu a intrat in partidul condus de ariton, stai calm, era acolo demult, si pe vremea cand actualul plenipotent presedinte isi cerea cu disperare admiterea in psd!!!
Raspunde

l

Acum 13 ani

chiar daca 1,2, 3 e aceeasi persoana aduce argumente pe care cei care il cunosc cu adevarat pe Bucur (nu Bucur din Turnul Sfatului) stiu bine ce fel de caracter are acest om \"valoros\" cum il considera multi...si care din pacate nu e si isi urmareste si el la fel ca altii doar interesele...
Raspunde

Gogu

Acum 13 ani

Bucur are comportament de Oana Zavoranu! Daca o facut niste lucruri extraordinare pentru Muzeul ASTRA nu inseamna ca e curat ca lacrima sau ca il putem asemana unui Mesia!!!! Bucur e un om ca noi toti... numai ca e un pic mai ŢAŢĂ :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus