Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Phoenix si Orchestra Simfonica din Bucuresti canta live in Piata Mare

În deschiderea celei mai mari trupei rock din istoria României, pe aceaşi scenă din Piaţa Mare vor concerta Viţa de Vie, sibienii de la Riff şi trupa Phenomenon. Invitaţi speciali ai întregului eveniment sunt Vlad Miriţă şi soprana Tina Munteanu, prim-solista Operei Române. Super concertul va avea loc în data de 26 august.

Sibiul s-a înţesat astăzi de afişe care anunţă evenimentul. Acelaşi afiş şi acelaşi eveniment este promovat şi de portalul de profil metalhead.ro, numai că în ambele cazuri concertele sunt trecute a se desfăşura pe stadionul municipal din Sibiu.

Reprezentanţii primăriei Sibiu au confirmat însă astăzi că a existat o solicitare pentru organizarea acestui concert în Piaţa Mare şi că solicitarea a primit avizul favorabil din partea comisiilor primăriei. Astfel întregul concert Simphoenix ar urma să aibă loc în Piaţa Mare şi nu pe stadion. Mai ales că data de 26 august va fi într-o zi de joi, înainte ca echipa CSU Voinţa Sibiu să desfăşoare un meci de fotbal în Liga a II-a pe acelaşi stadion.

“Solicitarea privind concertul Phoenix a fost aprobată. O secţiune din Piaţa Mare va fi închisă şi se va intra numai prin anumite locuri, pe bază de bilet” spun reprezentanţii primăriei. La eveniment sunt aşteptaţi peste 5.000 de spectatori.

În prezent trupa Pheonix se află într-un turneu naţional cu concertul Simphoenix. În fiecare oraş în care au cântat până acum, printre care şi Bucureştiul sau Timişoara, legendarii rock-eri au abordat cântece precum Baba Novac, Negru Vodă, Pasăre de Foc şi multe alte piese cunoscute. Deci acestea vor răsuna şi în Piaţa Mare!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

sebi

Acum 13 ani

ii asteptam cu drag la sibiu
Raspunde

Carmen

Acum 13 ani

Concertul are loc azi, 23 august, din pacate prea putina lume stie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus