Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Si s-a facut liniste: Bucur inlocuit din CJ in unanimitate de voturi!

Fără niciun vot împotrivă sau vreo abţinere, Corneliu Bucur a fost înlocuit astăzi din funcţia de consilier judeţean cu democrat-liberala Anca Maria Nanu. Corneliu Bucur a fost în sala de şedinţe, însă nu a luat cuvânul şi a plecat până la finalul întâlnirii, imediat după ce a fost votată înlocuirea sa din Consiliul Judeţean. În prima şedinţă de CJ, de după plecarea lui Corneliu Bucur, s-a luat cuvântul de către consilieri de trei ori, iar şedinţa a durat puţin peste 30 de minute. Tot astăzi a fost realizată schimbarea de consilieri şi în tabăra PNL: a plecat preoctul Achim Băcila şi a venit Gheorghe Nicolaescu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Happy

Acum 11 ani

Am scapat de un nebun !
Raspunde

Gogu

Acum 11 ani

Si pentru ce s-o facut atata tam-tam?!
Raspunde

Chiar asa

Acum 11 ani

gazetarii nostri nu mai au despre ce scrie incat sant nevoiti sa dea atata importanta capriciilor unui demagog ca Bucur? Sper sa-l lase in pace presa si sa nu dea buluc cand ii intinde drept momeala cate o gaunoasa conferinta de presa. Am mai spus: daca recidiveaza sa fie lasat sa se dea peste cap in fata scaunelor goale.
Raspunde

Gica

Acum 11 ani

Toti cei care scrieti sunteti neica nimeni si nu faceti nimic, altfel ati fi prezenti in ziare cu realizari, nu cu comentarii. Bucur a incercat sa se lupte cu sitemul si a reusit multa vreme si a facut multe. Acuma, mafia a devenit mult mai puternica si l-a infrant, dar el ramane cu contributiile foarte mari la realizarea unui muzeu foarte valoros, mai valoros decat oricare fabrica, sau decat autobuzele lui Carabulea, insul care a stat cu Johannis si cu Bottesch in spatele daramarii lui Bucur, ca si a altor oameni doborati, mai valorosi decat doboratorii.
Raspunde

Catre Alin Bratu

Acum 11 ani

Domnule Bratu, Bucur a iesit din Consiliu conform legii. Consilierii nu puteau vota impotriva legii, de aici vine unanimitatea voturilor.
Raspunde

catre 5

Acum 11 ani

atunci de ce au mai votat?
Raspunde

Nea Gica,

Acum 11 ani

cum nu esti \"neica nimeni\", spune-ne si noua cat de prezent \"in ziare\" esti \"cu realizari, nu cu comentarii\". Faci cumva aluzie la Bucur?
Raspunde

Nicu

Acum 11 ani

D-l Bucur urmareste, din pacate, interese p[ersonale.Doreste sa fie mereu in centrul atentiei.
Raspunde

pentru Nicu

Acum 11 ani

Despre Bucur cred ca a sosit momentul sa vorbim la trecut. In antologia vorbelor goale detine locul I, de doua decenii. Adio, domnule Bucur!
Raspunde

Gica

Acum 10 ani

Vad ca toti cei pusi la munca de dl. Bucur, cu batul, simt nevoia sa arunce cu fecale. Se va vedea in viitor ce handicap va avea acest muzeu pentru ca nu mai are conducator cu brand national si international. Probabil ca va si iesi din linia I-a.
Raspunde

Tot Gica

Acum 10 ani

Verificati in tot orasul si cedeti ca toti cei care l-au suparat pe Carabulea au fost loviti si inlaturati din functii la Carpatica, C.J., ULBS, Muzeul ASTRA, Tribuna etc. Oligarhul controleaza autoritar tot Sibiul...Toti liderii politici si administrativi sunt la picioarele lui si i le ling languros...
Raspunde

Giga, Gica!

Acum 10 ani

Nu cred in atata rau pentru care vinovat ar fi Carabulea. Care sa fie cei \"loviti si inlaturati din functii\" din cauza lui la insnstitutiile citate? Fara nume, afirmatia e gratuita.
Raspunde

gica -II-

Acum 10 ani

sigur ca intdeauna se da in boul care trage. Sa fim corecti si sa recunoastem ca Bucur a facut multe in acest oras.Daca era altcineva administrator in muzeul satului nu se intaresa atit de mult.asa este in rominica
Raspunde

Clarvazator

Acum 10 ani

De ce cred oare ca fiul o sa semene cu tatal, tot un escroc?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus