Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ancheta a Politiei dupa ce intrarea in sediul organizatiei judetene a PNL a fost fortata

Poliţia Sibiu a deschis, luni, un dosar de cercetare după ce intrarea în sediul organizaţiei judeţene a PNL a fost forţată, iar clanţa de la intrare a fost ruptă, acesta fiind al treilea incident din ultima lună, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit vicepreşedintelui PNL Sibiu, Nicoleta Hăuşiu, intrarea în sediul organizaţiei judeţene a fost forţată pentru a treia oară în interval de o lună. "Am mers în această dimineaţă (luni - n.r.) la sediu şi am găsit clanţa ruptă şi urme de forţare a uşii. Este a treia oară în decurs de o lună când se întâmplă asta şi, împreună cu preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, am decis ca de această dată să reclamăm la Poliţie. Oamenii au venit şi au luat amprente. Sper să depisteze despre ce este vorba", a declarat corespondentului Mediafax Nicoleta Hăuşiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare, pentru distrugere, şi nu tentativă de furt, deoarece intenţia de a sustrage bunuri nu poate fi demonstrată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Sibiu Auto Moto Show

Acum 13 ani

Sibiu Auto Moto Show 28-29 August la Sala Transilvania. Prima expozitie Auto-Moto din SIBIU! Veti avea ocazia sa admirati masini tuning, super cars, old cars, rally cars, motoare (Enduro, Choppers, Race etc.), atv-uri modificate, automobile offroad, concurs de miss, prezentare de moda, demonstratii cu motoare, burn-out masini, tombole pentru vizitatori si premii pentru participanti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus