Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Inca o imbolnavire cu West Nile la Sibiu

Ministerul Sănătăţii a informat astăzi că s-a înregistrat încă un deces din cauza virusului West Nile, fiind înregistrate în România alte nouă cazuri de îmbolnăviri, astfel că numărul acestora a ajuns la 34, iar numărul de morţi la trei. Astăzi a fost confirmat oficial şi cea de-a doua îmbolnăvire în Sibiu.

"Încă nouă noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul West Nile, au fost înregistrate în România, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino. A fost înregistrat şi un nou deces", precizează MS, într-un comunicat de presă.

Situaţia cazurilor de îmbolnăvire cu West Nile, pe judeţe este următoarea: Dolj - 1 caz; Alba - 1 caz; Buzău - 1 caz; Cluj- 1 caz; Ialomiţa - 4 cazuri, Galaţi - 1 caz, Sibiu - 2 cazuri, municipiul Bucureşti - 7 cazuri, Teleorman - 1 caz, Mureş - 2 cazuri, Constanţa - 7 cazuri, Călăraşi - 1 caz, Iaşi - 3 cazuri, Vrancea - 1 caz, Mehedinţi- 1 caz.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus