Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tatal fetitei din Bulgaria care a supravietuit accidentului de pe DN 1 a sosit la Sibiu

Tatăl fetiţei din Bulgaria care a supravieţuit accidentului produs, la sfârşitul săptămânii, pe DN 1, a sosit, marţi, la Sibiu pentru a o lua, acesta fiind însoţit de mai multe rude împreună cu care urmează să dea declaraţii la Poliţie, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Pediatrie Sibiu, tatăl fetiţei de patru ani din Bulgaria care a supravieţuit accidentului de sâmbătă noaptea, de pe DN 1, a sosit la Sibiu pentru lua copilul. Bărbatul este însoţit de mai multe persoane din familie şi le-a povestit medicilor că el era plecat în Polonia când s-a petrecut accidentul. Atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei sunt la sediul Poliţiei Sibiu.

"Avem aici membrii familiei fetiţei. Aşteptăm să sosească un traducător autorizat pentru a putea vorbi cu ei şi a afla mai multe detalii. Cert este că una dintre femeile decedate în accident era mama fetiţei, nu ştim încă exact care", a declarat, corespondentului Mediafax, subcomisarul Sandu Murariu, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Fetiţa de patru ani a fost singurul supravieţuitor dintr-o maşină în care toţi adulţii au decedat în accidentul petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 1, la ieşirea din Sibiu spre Braşov. Maşina în care se aflau fetiţa şi alte cinci persoane - un român din Arad şi patru bulgari - a fost izbită frontal de un alt autoturism. În urma impactului, cei patru bulgari şi bărbatul din Arad şi-au pierdut viaţa. Fetiţa a scăpat nevătămată, însă a suferit un şoc, fiind internată la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. În acelaşi accident au fost rănite patru persoane, trei dintre acestea fiind în continuare internate şi urmând să fie operate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

D

Acum 13 ani

In 1986 a avut loc un accident de avion in USA. Toti pasagerii + echipajul au murit, cu exceptia unei fetite de 4 ani, care astazi este casatorita si se bucura de viata. Dumnezeu nu atinge sufletele nevionavate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus