Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Traficul pe DN 7 blocat pentru ridicarea tir-ului care s-a rasturnat duminica a fost reluat

Traficul rutier pe DN 7 blocat, luni seară, în apropierea localităţii sibiene Lazaret, pentru ridicarea tir-ului încărcat cu lemne care s-a răsturnat, duminică, în zonă, a fost reluat pe ambele sensuri, după aproximativ o oră şi jumătate, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspector Luciana Balteş, traficul rutier pe DN 7, în apropierea localităţii sibiene Lazaret, a fost reluat pe ambele sensuri, după aproape o oră şi jumătate, mai multe echipaje de poliţişti, drumari şi muncitori intervenind la faţa locului pentru a ridica tir-ul şi pentru a muta marfa într-un alt tir special sosit din Bulgaria. Începând cu ora 22.00, în zonă se circulă normal, pe ambele sensuri.

Poliţiştii au închis circulaţia, luni seară, în jurul orei 20.00 şi, deşi, iniţial, au estimat că operaţiunea va dura doar aproximativ o jumătate de oră, lucrările s-au prelungit. Traficul pe DN 7 a fost complet blocat, duminică, timp de aproape şase ore din cauza unui tir bulgăresc plin cu lemne care s-a răsturnat, iar începând cu ora 12.00 şi până luni, în jurul orei 20.00, traficul s-a desfăşurat pe un singur sens, după care a fost din nou blocat pentru ridicare autovehiculului de mare tonaj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 243

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus