Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Intra in greva foamei pentru ca Johannis nu-l primeste in audienta

Preşedintele Asociaţiei Răniţii Revoluţiei 22 Decembrie, Cristi Mircea a anunţat că va intra în greva foamei din cauză că primarul Klaus Johannis refuză să-i acorde o audienţă. Câteva zeci de revoluţionari, membri ai acestei asociaţii au organizat, luni, un miting, în centrul Sibiului. "Am ajuns o batjocură. Am făcut acest miting, pentru că primarul niciodată nu ne-a primit în audienţă. (...) Primarul nici nu a vrut să discute azi cu noi. (...) Ne-a sfidat. A coborât alte scări azi când am venit, spunând că merge la masă. Pe data 15 octombrie vom face greva foamei", a declarat Cristi Mircea, preşedintele Asociaţiei Răniţii Revoluţiei 22 Decembrie, pentru Agenţia Agerpres.
Conform acestuia, la greva foamei i se vor alătura şi alţi membri ai asociaţiei, dacă primarul Johannis nu îi va primi în audienţă până pe 15 octombrie.
Revoluţionarii sibieni au protestat luni, solicitând reamplasarea indicatoarelor de oraş martir la toate intrările în Sibiu, ridicarea plăcii comemorative din Piaţa Revoluţiei pe un postament, respectarea Legii 341/2004, renovarea monumentului Eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989 din cimitir, locuinţe sociale pentru membrii asociaţiei.
Conform unui comunicat afişat pe site-ul asociaţiei, membrii care nu s-au prezentat luni, la miting, vor fi sancţionaţi cu măsuri drastice, "care pot duce până la excluderea din asociaţie".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Hai pa !

Acum 13 ani

Revolutia a fost acum 21 de ani !!! Acuma s-au trezit si astia sa se bage in seama? Pana acum de ce au dormit in papuci...?
Raspunde

Huaaa

Acum 13 ani

Mi se pare ca majoritatea din ei ori sunt impostori, ori nu au chiar stiut pentru ce ies in strada. Cei adevarati nu se umfla in pene!
Raspunde

michael

Acum 13 ani

\"foarte\" adevarate \"revendicari\" au si revolutionarii astia...pai va dau eu o idee sa mergeti sa protestati : uite sibiului nu i s-a recunoscut in 20 de ani ca a fost al doilea oras care a iesit in strada dupa timisoara ! acest loc este rezervat bucurestiului...
Raspunde

cadrilater

Acum 13 ani

adevaratii revolutionari au platit cu viata, cei care s-au trezi pe urma au deja foarte multe avantaje. Si asa e plina tara de biserici si cruci, vor sa faca dintr-un oras de 150.000 de locuitori un cimitir, doar pentru ca acum 21 de ani au murit cativa rataciti in fata gloantelor? Hai sa fim seriosi, o revolutie e cu totul altceva!
Raspunde

pt. cadrilater

Acum 13 ani

Amice, esti limitat ca gandire. Nu este vorba de cruci, ci doar de indicatoare cu inscriptia \"SIBIU - ORAS MARTIR\". Acele insemne ar trebui sa constituie un motiv de mandrie pentru oricare locuitor al Sibiului. Aici au murit cei mai multi oameni in decembrie 1989, raportat la numarul de locuitri ai orasului orasului. Aia au murit pentru ca dobitoci ca tine sa se poata exprima liber, chiar daca debiteaza tampenii.
Raspunde

citi

Acum 13 ani

Nu cred ca e vorba numa de o \"mandrie locala\" de a fi sibian, locuitor al unui oras martir... ci de cu totul altceva... daca citi cu atentie veti vedea... citez..\"solicitând reamplasarea indicatoarelor de oraş martir la toate intrările în Sibiu, ridicarea plăcii comemorative din Piaţa Revoluţiei pe un postament, respectarea Legii 341/2004, renovarea monumentului Eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989 din cimitir, locuinţe sociale pentru membrii asociaţiei.\"... nu va sare in ochi?? subliniez atunci..LOCUINTE SOCIALE PT MEMBRII ASOCIATIEI.. asta e baiul fratilor... vor si ei ceva concret pt ei..:)
Raspunde

risti mircea presedintele asociatiei

Acum 13 ani

aţi înţăles total gresit doleanţele noastre ptr. noi fraierii care am fost in stradă nu am ştiut de drepturi ce vor urma puteam să nu mai fim nici noi la ora asta am cerut respect şi recunoştinţă că acest oraş este Oraş Martir al 2- lea din tară şi apropo nu am cerut locuinţe sociale pentru toţi membrii am cerut una sau 2 pentru cei care nu au sau care o duc tare greu dupa 21 ani de libertate. Datorită nouă a avut şansa să ajungă Primar şi cred că un Primar are decenţa să-şi primească cetăţeni în audienţă şi să vorbească cu ei RESPECT,RESPECT
Raspunde

risti mircea presedintele asociatiei

Acum 13 ani

Aţi înţăles total gresit doleanţele noastre ptr. noi fraierii care am fost in stradă nu am ştiut de drepturi ce vor urma puteam să nu mai fim nici noi la ora asta am cerut respect şi recunoştinţă că acest oraş este Oraş Martir al 2- lea din tară şi apropo nu am cerut locuinţe sociale pentru toţi membrii am cerut una sau 2 pentru cei care nu au sau care o duc tare greu dupa 21 ani de libertate. Datorită nouă a avut şansa să ajungă Primar şi cred că un Primar are decenţa să-şi primească cetăţeni în audienţă şi să vorbească cu ei RESPECT,RESPECT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus