Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Moment unic si emotionant: Toti parlamentarii sibieni au votat pentru TVA de 5% la alimentele de baza

Cornel Ştirbeţ, deputat PD-L, DA, Raluca Turcan, deputat PD-L, DA, Gheorghe Roman, deputat PD-L, DA, Ioan Cindrea, deputat PSD, DA, Mircea Cazan, deputat PNL, DA, Ovidiu Ganţ, deputat independent, DA, Mircea Silvestru Lup, deputat PSD, DA. Ei sunt deputaţii de Sibiu care au votat pentru reducerea TVA la 5% pentru alimentele de bază. Deputaţii PD-L au votat amendamentul propus de social-democraţi DIN GREŞEALĂ.  Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, miercuri, pentru Gândul, că votul a fost "o eroare", el precizând că a fost vorba despre un vot "pentru raportul de respingere".
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD+PC şi PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de bază, cum ar fi pâinea, carnea, laptele, uleiul vegetal şi zahărul, Camera fiind forul decizional. Iniţiativa legislativă semnată de mai mulţi deputaţi şi senatori PSD+PC şi PNL a fost respinsă de Senat, dar a trecut marţi, aceasta fiind adoptată de Camera Deputaţilor, în sesiunea de vot final, cu unanimitate, respectiv 290 de voturi "pentru".

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus