Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-4°C

Catrina: Legea educatiei va fi schimbata daca PSD ajunge la putere

03 Noiembrie 2010 15:57

Fostul Inspector Şcolar General, Constantin Catrina a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că legea educaţiei pentru care Guvernul Boc îşi va asuma răspunderea guvernamentală va fi schimbată în cazul în care PSD va ajunge la putere. "Aceasta este opinia mea personală, pentru că nu cred că această lege poate funcţiona pentru sistemul de învăţământ românesc. Cea mai gravă erore pe care o aduce această lege este schimbarea structurii ciclurilor de învăţământ, contrar tradiţiei româneşti, prin trecerea grupei pregătitoare la ciclul primar şi a clasei a IX-a la gimnaziu. Prin aceasă măsură se reduc şanselor copiilor din mediul rural de a accede şi de a finaliza studiile liceale. Totodată vor fi profesori care vor trebui daţi afară în ciclul liceal, pentru că dispare de aici clasa a noua", a declarat Constantin Catrina.
"

Comentarii

2 comentarii

parioara.tk

Acum 10 ani

poti sa iti dai demisia, si sa te apuci de pariuri, ca si mine.pariez de 2 ani in sistem profesionist, si te pot face si pe tine sa uiti de salariul de bugetar. intra pe parioara punct tk
Raspunde

un curios

Acum 10 ani

Ce va face sa credeti ca vor fi dati afara profesori de la liceul prin trecerea clasei a IX-a la gimnaziu? Nu vor dispare postiri ci vor aparea navetisti din urban spre rural, statut foarte greu digerat de anumite cadre didactice care sunt convinse ca fara ele invatamantul nu se misca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus