Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Dealul Buda din Saliste a ars ieri

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost anunţat ieri în jurul prânzului de izbucnirea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata, izbucnita pe raza oraşului Sălişte, pe Dealul Buda.

 Pentru localizarea şi inlaturarea consecintelor negative ale incendiului, au intervenit: Detaşamentul de Pompieri Sibiu,  cu doua autospeciale de stingere, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Sălişte, Ocolul Silvic Sălişte şi Direcţia Silvică Sibiu.

În urma incendiului, au ars aproximativ 2000 mp de vegetatie uscata. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost focul deschis in spatii deschise.

foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 13 ani

Cum ? si nu la stins primarul Banciu ? a pardon stirea e data de turnul sfatului nu de tribuna .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus