Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Slujba perfecta

Discuţii la ţigară, la o agenţie de monitorizare a presei:

"Bă, îl urăsc pe Marinescu! Nu-l mai suport, frate, cu zâmbetul ăla al lui mare cât vila lui Videanu! Stă toată ziua cu sucul pe burtă şi muşcă din pizza, în timp ce se uită la filme. Iar noi ne târâm ochii prin toate măruntaiele calculatorului! Nu-i corect! Nu-i corect, frate! De ce să se ocupe tocmai el de ministrul Ariton? Nu-s atâţia miniştri? De ce să îl ia tocmai el pe ăl mai invizibil dintre toţi? Nu e mă corect, pe bune. Mai ales că ia acelaşi salariu ca noi toţi. Păi fă tu diferenţă între sutele de articole şi materiale video, audio pe care trebuie să le adun eu zilnic cu Udrea, să le împăturesc, să le fardez şi să le comentez şi tigaia goală a lui Marinescu. Păi Ariton ăsta e mai inexistent decât mine frate, că şi eu apar mai des pe net, cu blogul meu, decât ministrul Ariton! Îţi zic, Marinescu a nimerit, al naibii, slujba perfectă. Cui nu i-ar plăcea să stea toată ziua cu burta în sus, să se uite la filme, să mănânce tot timpul şi să şi fie plătit pentru asta? Eu daca eram în locul lui Marinescu, îi deschideam pagină de fani pe Facebook lui Ariton şi mă puneam în vârful listei. Dar, stai, apoi asta ar fi fost o apariţie în presă a ministrului şi l-ar fi pus pe săracu băiat la muncă... Uită-te la el, gras cât conturile lui Berceanu, uite cum râde de noi... Nici nu se mai poate ridica de pe scaun de gras ce e... Bă, sunt eu creştin, dar într-o zi, nu ştiu ce-i fac... Ghinionist m-a făcut mama. Cum am nimerit eu Udrea mă? Stăteam ieri de vorbă cu Alina, de la monden şi ghici ce am aflat mă! Bă, Udrea apare mai des în presă decât Lady Gaga! Să mă dau dracu dacă de mint! Pe bune... cred că dacă Iisus se întorcea acum pe pământ, în România, nu avea parte de o la fel de multă expunere mediatică decât Elena Udrea. Pe de altă parte, dacă mă duc acu în Piaţa Universităţii, pipăi asfaltul şi urlu <> cred că îl întrec pe Ariton la apariţiile media. Dar lasă bă, că îi trece mandatul lui Ariton și vine un ministru serios și-apoi să vezi ce râd eu de Marinescu!"

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus