Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Dana Rogoz merge la Dansez pentru tine. Du-te Dana, du-te!

Dana Rogoz şi Matteo, Iuliana Luciu şi Marius Novanc, precum şi Julia Jianu şi soţul ei vor dansa în scop umanitar, vineri seară, în emisiunea "Dansez pentru tine", informează Pro TV.

În ediţia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", telespectatorii Pro TV vor avea de ales între cele trei perechi semifinaliste, însă vor avea parte şi de un spectacol sexy şi plin de energie.

În afara concursului, Julia Jianu, prezentatoarea emisiunii "Ascultă-ţi muzica de acasă" de la Pro TV Internaţional, şi soţul său, Bogdan Jianu, vor dansa un tango argentinian plin de pasiune, inspirat din povestea de dragoste pe care o trăiesc împreună.

Cei doi soţi vor intra în ringul de la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o familie săracă, cu trei copii deştepţi, care trăiesc fără lumină şi fără apă curentă, într-un imobil dezafectat. Chiar dacă abia şi-au permis să-şi dea copiii la şcoală, părinţii se străduiesc să-i păstreze curaţi, îmbrăcaţi civilizat şi educaţi, cu toate că se spală în albie şi se încălzesc la soba cu lemne. Pe lângă condiţiile grele de trai, cei opt membri ai familiei au şi probleme de sănătate.

Pe de altă parte, jucătorul de handbal Marius Novanc va veni prima dată în platoul de la "Dansez pentru tine" pentru a dansa în scop umanitar. Alături de el va fi vedeta Iuliana Luciu şi împreună vor dansa pentru a ajuta un tânăr crescut la orfelinat care visează să devină medic.

Şi vedeta Pro TV Dana Rogoz va dansa un hip hop sexy alături de Matteo . Cu o coregrafie plină de energie, creată pe cea mai nouă piesă a lui Matteo, cei doi vor încerca să ajute echipa de cercetători a Institutului "Victor Babeş" din Bucureşti să continue cercetările istorice care ar putea salva milioane de vieţi în toată lumea.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

terente banu\'

Acum 11 ani

buna curvoica,ce ma uit io la dansez sa ii vad miscarile lascive.....\'sexu asta ostentativ pe toate canalele tv ma face fericit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus