Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

De la SanRemo la Sibiu: Orchestra de tre soldi

Muzica clasică, jazz, fado şi lautarească  cu “Orchestra da Tre Soldi” la Sala Thalia

“Concerte pentru inima, minte şi suflet prezentate intr-un stil urban, rafinat. Bogat se va simți cel căruia i-e dat să asculte Orchestra da Tre Soldi. Se va înfrupta cu câte puțin din toate plăcerile tout court: jazz, fado, tango, lăutărească, medievală, clasica, pe care umorul rafinat al muzicienilor le face să strălucească ca bănuții în soare” – aşa descrie Luigi Gageos - producator evenimentului - muzica şi spectacolul pe care îl propune Orchestra da Tre Soldi. 

Grupul italian va susţine un spectacol miercuri, 8 decembrie 2010 la Sala Thalia din Sibiu.

Muzica italienilor este un lux rar şi prețios pe care prestigiosul Jazz Magazine l-a recompensat în 2008 cu nominalizarea la albumul de jazz al anului, “Best Jazz”.

Trupa a susținut peste 100 concerte atât în Italia, cât şi peste hotare, fiind invitată special la Festivalul de la Sanremo, în spectacolele realizate de RaiUno sau la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus