Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Turneul PROMS incepe de la Sibiu: clasica, jazz, lautareasca

Turneul PROMS Jazz & Classic debutează la Sibiu şi aduce un concept muzical nou, care se regăseşte în interpretarea Orchestrei da Tre Soldi. PROMS - Jazz & Classic Tour este o producţia inedită, realizată de jmEvents, care promite să uimească prin originalitate şi expresie multiculturală.
Primele concerte din cadrul turneului ce se desfășoară în cinci țări vor avea loc la Sibiu şi Bucureşti, în 8 şi 9 decembrie.
Muzica orchestrei italiene da Tre Soldi este o manieră rafinată de îmbinare a mai multor stiluri precum muzica clasica, jazz, fado si lăutărească. Cei şapte componenţi ai grupului au evoluat de-a lungul carierei lor alaturi de artiţti celebri precum Pavarotti, Riccardo Muti şi în orchestre faimoase ca RAI Symphonic Orchestra Torino sau Sanremo’s Sinfonica, grupul fiind invitat special la Festivalul de la Sanremo, în spectacolele realizate de RaiUno sau la Jocurile Olimpice de Iarna de la Torino.
Evenimentul va avea loc miercuri, 8 decembrie, de la ora 20:00, la Sala Thalia. Biletele au fost puse în vânzare la sediul Filarmonicii de stat Sibiu. Pretul unui bilet este de 20 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.
PROMS se desfăşoară în cinci ţări: Franta, Germania, Italia, Moldova şi România, în perioada decembrie 2010 – mai 2012.

Foto: www.provincia.torino.it

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

mircea

Acum 13 ani

muzica.muzica.muzica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus