Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Concertului Traditional de Anul Nou imbina modernul cu clasicul

A doua ediţie a Concertului Tradiţional de Anul Nou se anunţă şi anul acesta a fi una de înaltă clasă. Evenimentul are un buget de 150.000 de lei, bani din care sunt organizate două concerte, în zilele de 31 decembrie 2010 şi 1 ianuarie 2011, cu solişti români şi invitaţi din străinătate.
“Anul acesta, deşi situaţia financiară este una de care toată lumea se plânge, noi am reuşit să realizăm un proiect care sfidează criza finaciară, şi astfel sperăm să avem o a doua ediţie a Concertului Tradiţional, cel puţin la fel de bună ca cea de anul trecut”, a declarat Laurenţiu Străuţ, responsabil Relaţii Publice şi Comunicare Filarmonica de Stat Sibiu.
Concertul va prezentată un program musical divers, care însumrază secvenţe sonore din jazz, pop şi muzică clasică. Soprana Luiza Fatzol, solista Simona Chiriţă şi tenorul Alexandre Voigt din Germania, alături de Sibiu Youth Orchestra, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea vor interpreta compoziţii celebre, semnate de Borodin, Bernstein, Lehar, Loewe, Marquey, Puccini şi Saint-Saens.
„Anul acesta vrem să aducem în faţa publicului ceva nou - elementul de modern, pentru a atrage câţi mai mulţi tineri la concertele Filarmonicii. Tocmai de aceea nu vom avea doar muzică clasică, ci şi jazz şi arii din musicaluri jucate pe Broadwey în urmă cu zece ani”a spus Andrei Marcovici membru al Filarmonicii de Stat Sibiu.
Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR). Preţul unui bilet variază în funcţie de loc şi este de 40 până la 60 de lei. Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Librăria Humanitas şi pe eventim.ro. În cazul în care biletele nu se epuizează în urmaătoarele zile, începând cu 27 decembrie, vor putea fi achiziţionate şi de la Sala Thalia.

Foto: filarmonicasibiu.ro
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus