Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Ultimul joc de teatru. De anul acesta

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu pune în scenă miercuri, 22 decembrie, ultimul spectacol de teatru din acest an.  Programul de evenimente va fi încheiat cu reprezentaţia comediei Opinia Publică, în regia lui Cristian Theodor Popescu.
Spectacolul Opinia Publică a avut premiera pe 1 octombrie şi a deschis microstagiunea de toamnă din acest an a teatrului sibian.  Spectacolul – şedinţă cu publicul este o adaptare după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă şi prezintă o incursiune aproape antropologică prin care se reconstruieşte, cu mult umor şi cu seninătate, contextul social şi uman al acelor vremuri. Spectacolul care începe de la ora 19.00 are o durată de o oră și 30 de minunte şi reprezintă prima montare, după decenii, a unei piese – etalon a epocii comuniste.
Preţul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la agenţia teatrală din Bvd. Nicolae Bălcescu şi online pe bilete.sibfest.ro.

Tăieri și creșteri

„Într-un an deosebit de dificil, în care efectele crizei economice au fost resimţite acut de întreaga societate, am reuşit să atingem un vârf de formă al activităţii noastre. În pofida tăierilor salariale, dar şi a diminuării cheltuielilor cu 20%, am reuşit să rămânem aproape de publicul nostru, pentru care am pregătit în acest an 16 producţii noi”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al teatrului din Sibiu, într-un comunicat de presă. Chiriac reamintește de ”limita superioară” atinsă de FITS-ul din acest an și spune că, deja, a stabilit programul pentru 2011 și 2012.


Foto: Costin Chesnoiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus