Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

SUPER Cornel Langa: pleaca ma de aici!

Bătrânul înţelept din PSD rupe tăcerea, dă cu ia de pământ, o striveşte în picioare apoi, peste cadavrul ei, grăieşte: bă, voi n-aveţi treabă?

de Nolan Nilinsky

Reporter: Domnule Langa, mai este bună dispoziţie în PSD având în vedere că partidul n-a mai fost la guvernare din perioada în care termopanele erau încă un lux?

Cornel Langa: Aşa aş putea să vă răspund şi eu tot cu o întrebare: mai e deschis „La Călugăru?” Unele chestii nu dispar niciodată, domnule. E adevărat că trecem printr-o perioadă mai dificilă, dar măcar cu buna dispoziţie să rămânem.

Rep.: Credeţi că Moş Crăciun va aduce PSD din nou la guvernare, sau măcar nişte posturi în administraţie?

C. L.: Domne, io nu mai cred în Moş Crăciun şi vă spun şi de ce. Moş Crăciun are echipament alb-roşu. Ca Dinamo. Dinamo e clubul Ministerului de Interne. Păi credeţi că Blaga cu Igaş ne lasă pe noi la pomană, în gura porţii, numa să o băgăm în aţe? Fugi de aicea domne. Noi trebuie să strângem rândurile, să aruncăm sticlele goale din partid şi să aducem forţe proaspete.

Rep.: Dar fiind rupţi de realitatea guvernării credeţi că soluţiile economice propuse de PSD pot fi viabile?

C. L.: Să vă dau un exemplu. Prima măsură propusă de mine în CC al PSD, adică în Biroul Permanent, a fost eliminarea impozitului pe mahoarcă. Fabricile de Carpaţi şi Snagov se zbat să supravieţuiască, sunt mii de locuri de muncă ce ar putea fi create acolo. Aici îi dau dreptate lui Băsescu, ar trebui să consumăm doar produse româneşti, nu credeţi?

Rep.: Că veni vorba de produse româneşti, imediat după exit-poll-urile de la prezidenţiale, la dumneavoastră la sediu se sărbătorea cu Jack Daniels. De ce nu aţi optat atunci pentru produse româneşti?

C. L.: Pentru că nu mai aveam de mult hă hă hă! Cramele Apold le-a închis DNA-ul, Vinalcoolul a refuzat să ne sponsorizeze în produse după ce am mai pierdut nişte alegeri pentru că am sărbătorit prea devreme. Mai avea Puiu ceva coniac Dacia în pivniţă, dar ăla am zis să îl păstrăm pe când om fi siguri că câştigăm. Da cine ştie câţi ani o să am atunci?

Textul şi fotografia de mai sus reprezintă un pamflet şi trebuie tratate ca atare!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus