Sâmbătă,
03.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Medie de cinci fracturi pe zi

Cel puţin cinci sibieni au suferit fracturi ale membrelor, în medie zilnic, de la începutul anului, deşi nu prea există zăpadă şi gheaţă pe trotuarele şi străzile din oraş, iar la schi nu s-a înregistrat decât un accidentat uşor, pe pârtia din staţiunea Păltiniş, a declarat luni, pentru Agerpres, şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.
Cele mai multe solicitări în primele trei zile la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Sibiu au fost pentru fracturi. Pe locul doi, au fost cei care au consumat băuturi alcoolice în exces şi li s-a făcut rău după Revelion, iar pe locul trei în topul celor mai mulţi pacienţi din noul an sunt cei care au fost victime ale unor agresiuni fizice.
În primele zile ale noului an, numărul solicitărilor la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu nu a depăşit cifra înregistrată într-un week-end obişnuit, adică cea de cel puţin 160 de pacienţi, zilnic, iar sibienii au fost cumpătaţi în ceea ce priveşte consumul de alimente şi alcool, conform unui comunicat trimis, luni, de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus