Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Tanar dat disparut in judetul Mehedinti, prins in timp ce fura dintr-o masina, la Sibiu

 

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Mehedinţi, dat dispărut de familie, a fost prins, joi seară, în timp ce fura diferite bunuri dintr-o maşină din municipiul Sibiu şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, până la clarificarea situaţiei, transmite corespodenntul Mediafax.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Sibiu, instituţia a fost sesizată, joi seară, de un sibian care a prins o persoană ce a furat din autoturismul său mai multe bunuri.
Poliţiştii care au mers la faţa locului au stabilit că persoana respectivă are 25 ani şi este din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar în urma verificărilor s-a constatat că tânărul era urmărit naţional, fiind dat dispărut de familie.
Potrivit sursei citate, tânărul a fost internat, sub supraveghere, la Spitalul de Psihiatrie Sibiu.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a autorului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus