Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Planuri pentru 2011. De la spital de Urgenta, pana la moartea PD-L

Liderii politici locali şi-au făcut deja planurile pentru anul 2011. Liberalii vor să scoată democrat-liberalii de la guvernare, PD-L-iştii vor să se apuce de construcţia spitalului regional, iar preşedintele FDGR speră ca alegerile din 2012 să nu risipească tot ce s-a adunat în urma măsurilor de austeritate. La începutul lui 2012 se poate trage linie pentru a se vedea ce s-a realizat. Doar că atunci vor veni alte promisiuni. Începe anul electoral.

“Noua Alianţă de Centru Dreapta formată de PNL şi PC, la care să se alăture şi PSD-ul dovedeşte forţa liberalilor de a regrupa principalele partide de Opoziţie, în aşa fel încât să ofere cu adevărat o soluţie salvatoare românilor, o alternativă. Cea mai mare problemă de acum, a cetăţenilor, este criza economică care îi afectează, dar mai ales lipsa de soluţii din partea PDL şi a Guvernului”, susţine preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Liderul PD-L Sibiu, Ion Ariton a declarat la sfârşitul anului trecut că tânjeşte după anul 2007, şi că pentru anul în curs îşi propune realizarea spitalului de urgenţă. "Sunt convins că 2011 va fi un moment important, un început al bunei colaborări între instituţiile locale", a spus Ion Ariton.

Nu atât de optimist este însă preşedintele FDGR, Klaus Johannis. ”Sunt firme care au în plan extinderi semnificative, deci se pregătește o relansare”, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis. Potrivit lui, anul 2012, care ar trebui să consfințească relansarea economiei românești, însă este și an electoral, ceea ce va duce la derapaje politice. ”Ghinion. O bună parte (din potențial – n.r.) se va risipi. La Sibiu, probabil nu se va întâmpla acest lucru, eu nu am risipit sume pentru competiția electorală”, adaugă Johannis. Cât despre noua construcţie politică a opoziţiei: "Dacă se formează aşa o alianţă mare, va apărea o presiune din interior şi din domeniul consultanţei de imagine, să promoveze candidaţi puternici şi pentru Consiliul Judeţean şi pentru primărie, candidaţi cu şanse reale. Este natural", a declarat Johannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Jollie

Acum 11 ani

Cazan asta e de minunea lumii pe cuvant :))) ia uite exprimare: \"Noua Alianţă de Centru Dreapta formată de PNL şi PC, la care să se alăture şi PSD-ul dovedeşte FORTA liberalilor de a regrupa principalele partide de Opoziţie, în aşa fel încât să ofere cu adevărat o SOLUTIE SALVATOARE ROMANILOR\" unde te crezi mai omule? pe front? vb din carti? de salvari si altele...si gandul iti este numai la furat ? asta faceti voi ..va aliati ca soarecii la cascaval:))))) ca altceva nu stiti
Raspunde

:)

Acum 11 ani

da jollie e nevoie de un nou front al salvarii nationale pentru a indeparta bestiile portocalii. trezirea romani.
Raspunde

VARLAAM

Acum 11 ani

MOGULILOR stati deoparte. PDL merge inainte.
Raspunde

un tip

Acum 11 ani

pai da mai papagalilor de la PDL, mergeti mai departe....sperati ca veti castiga in 2012, cu cu banii de la FMI, sa cumparati iar galeti si paturi.......imputitilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus