Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Alianta dintre PRM SB si PSD SB sub ochii lui CV Tudor

După ce sâmbătă a fost aprobat în Consiliul Judeţean al PRM Sibiu protocolul de colaborare dintre PRM Sibiu şi PSD Sibiu, la sfârşitul acestei săptămâni este aşteptat în oraş preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor pentru a fi prezent la semnarea actului oficial de colaborare. "Consiliului Județean Sibiu al Partidului România Mare a aprobat unele măsuri organizatorice și protocolul de colaborare cu organizația PSD Sibiu pentru gospodărirea, modernizarea și dezvoltarea tuturor unităților administrativ teritoriale din județ. Protocolul va fi semnat la sfârșitul săptămânii în curs", se arată într-un comunicat de presă remis de PRM Sibiu.
Protocolul trebuia semnat încă de săptămâna trecută, însă evenimentul s-a amânat tocmai pentru a fi prezent şi liderul Corneliu Vadim Tudor.
Ultima tentativă de apropiere dintre cele două organizaţii s-a consumat înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale, însă s-a sfârşit brusc, după ce preşedintele CV Tudor l-a demis pe liderul de atunci al PRM Sibiu, Gheorghe Bucur, tocmai pentru că a avut această idee. "Eu conduc partidul pe care l-am creat şi partidul are viziunea mea. Eu i-am îndemnat pe susţinătorii PRM să nu se prezinte la turul al doilea al alegerilor, pentru că acest tur este rezultatul celei mai neruşinate fraude electorale din Europa postbelică. Dacă cineva, vreun săltat de la filiala Sibiu, a îndrăznit să facă vreo declaraţie împotriva celor hotărâte de conducerea partidului, îl dăm afară din partid", a declarat atunci Vadim Tudor.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

Ai iesit dupa ultimele manifestari , de cea mai joasa speta de pe scena politica a tari .
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

Peremistilor. De-a lunguL vremii au mai fost pacalite de PSD si alte organizatii politice din judetul Sibiui iar dupa ce si-au atins scopul PSD le-a intors spatele. Nu cred ca faceti un pas corect daca va aliati cu acest PSD. VETI REGRETA AMARNIC
Raspunde

Golan

Acum 13 ani

Mai bine huligan, decat PRM-ist, Mai bine golan, decat Vadim-ist.
Raspunde

Dan

Acum 13 ani

19 feb 2011 - PRM, PSD si-au dat mainile prin v.c. tudor, al\'de negoita si inca unu pe care nu l-am retinut... Ei zic, cica, ca vor sa-i rada de la putere pe astia de-acum si sa reintroneze si sa redea (sic) romanilor viata dulce de pana in 2008....a, si sa- i readuca inapoi pe sarmanii vamesi care sa alimenteze diverse puslamale politice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus