Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Viata bate filmul! Un copsanean a sarit in foc pentru a salva doi batrani!

Primăria Copșa-Mică organizează vineri o ceremonie specială dedicată unui simplu localnic foarte curajos, care ieri a reușit să salveze de la moarte doi bătrâni surprinși de un incendiu.

Luni seară, la ora 22:50,Departamentul de Pompieri Mediaş şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică, au intervenit împreună la stingerea unui incediu la o gospodărie de pe Strada Dealului.

În urma intervenţiei prompte a celor două echipaje, pagubele au fost limitate la acoperişul casei şi al anexei reuşindu-se împiedicarea extinderii flăcărilor şi la casele învecinate.

De menţionat curajul unui cetăţean din vecinătate, domnul Ötvös Emil, care a patruns în casa în flăcări şi ia salvat pe cei doi locatari în vârstă.

Primarul oraşului doreşte să îi mulţumească şi pe această cale pentru curajul şi spiritul civic dovedit şi doreşte să îl felicite personal pe dl. Ötvös Emil, vineri în cadrul unei ceremonii speciale organizate la Primăria oraşului Copşa Mică.

”Mulţumim şi celor două echipaje de pompieri pentru efortul depus în limitarea şi stingerea incendiului”, spune primarul Tudor Mihalache.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus