Sâmbătă,
19.09.2020
Innorat
Acum
11°C

Armax Gaz a semnat un contract de 6,4 milioane euro cu Romgaz

09 Februarie 2011 15:55

 

Constructorul de echipamente pentru industria gazelor naturale şi petrolului Armax GazMediaş (ARAX) a semnat un contract de 6,4 milioane euro, fără TVA, cu Romgaz, pentru proiectarea şi construcţia a două staţii de uscare gaze.

Contractul a fost semnat la 16 decembrie şi prevede construcţia staţiilor Daneş şi Tigmandru, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Armax Gaz pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania produce aparatură şi echipamente pentru industria gazului metan şi a petrolului, confecţii metalice şi piese de schimb. Firma execută, de asemenea, reparaţii şi prestări de servicii în domeniul gazifer şi petrolier. Printre cei mai mari clienţi ai societăţii se numără Petrom, Romgaz Mediaş şi Trangaz Mediaş.

Armax Gaz a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut o cifră de afaceri de 71,2 milioane lei, în urcare cu 56% faţă de nivelul de 45,5 milioane lei înregistrat în perioada similară din 2009. În acelaşi timp, profitul brut a urcat cu 9%, de la 5 milioane lei la 5,5 milioane lei.

Armax Gaz are un capital social de 61,3 milioane lei, divizat în 613,9 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei.

Cea mai mare parte a titlurilor Armax Gaz, respectiv 59,8%, aparţine cumulat mai multor acţionari. Directorul general şi preşedintele CA al companiei, Mircea Simion Veşcan, are o participaţie de 40,19%.

Acţiunile Armax Gaz au crescut luni cu 2,32%, la 0,1499 lei. La această cotaţie, capitalizarea companiei este de 92 milioane lei.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus