Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Pustai: A fost un meci spectaculos, dar am primit cam prea multe goluri

 

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din partida cu FC Timişoara, scor 3-1, că jocul a fost spectaculos, dar formaţia sa a primit prea multe goluri, transmite corespondentul Mediafax.
Pustai consideră că elevii săi şi-au pierdut concentrarea după ce au deschis scorul. "A fost un meci spectaculos, dar am primit cam prea multe goluri. Se pare că unii dintre jucători sunt încă la meciurile de pregătire, golurile doi şi trei le-am luat după nişte greşeli elementare. Felicit echipa adversă, au avut încredere în ei şi au câştigat. Am făcut o primă repriză bună, am dominat tactic, dar în momentul în care am avut 1-0 parcă s-a rupt ceva. Am avut câteva absenţe importante, dar nu caut scuze. O echipă nu stă într-un jucător. Ar fi fost frumos să păstrăm tradiţia, să rămânem neînvinşi la Timişoara, dar n-a fost să fie", a afirmat tehnicianul.
Cristian Pustai a fost temperat în declararea obiectivului echipei sale: "Noi vrem să intrăm terminăm în primele opt echipe la finalul sezonului, iar din acest motiv meciul cu Astra din etapa viitoare este crucial pentru noi".
Formaţia FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, prima din acest an. Golurile învingătorilor au fost marcate de Goga '55 şi Zicu '62, '76. Pentru Gaz Metan Mediaş a înscris Dudiţă, în minutul 49.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

SirEmiL

Acum 13 ani

bine ca scrieti despre medieseni si nu scrieti despre Vointa.. felicitari .. sustineti sportul local imi place despre voi :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus