Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Asocierea de firme Sinecon/Geiger Transilvania/Geiger GmbH construieste noul pod peste Cibin

Reprezentanţii municipalităţii au semnat în data de 22 martie contractul pentru execuţia lucrărilor de construire a noului pod peste Cibin, în dreptul străzii Neculce. Contractul a fost semnat cu asocierea de firme Sinecon/Geiger Transilvania/Geiger GmbH, transmite biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Deschiderea celor două oferte depuse pentru acest contract a avut loc în data de 28 februarie. Una dintre oferte a fost depusă de asocierea declarată câştigătoare, iar cealaltă a fost depusă de o firmă italiană – Asfalt CCP SPA. 
 
Valoarea contractului de execuţie a lucrărilor este de 965.553,50 euro + TVA. Conform ordinului de începere a lucrărilor emis de municipalitate, acestea vor demara în data de 6 aprilie şi urmează să fie finalizate în termen de 15 luni. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 4 ani.
 
Noul pod va avea o lungime de 60 de metri şi o lăţime de 24 de metri. Circulaţia se va desfăşura pe trei benzi, pe lângă acestea urmând să fie amenajate trotuare şi piste de biciclete de o parte şi de alta a carosabilului. Contractul prevede amenajarea iluminatului public pe pod şi pe aleile de promenadă. De-a lungul fiecărui mal, de o parte şi de alta a podului, vor fi create alei de promenadă, cu bănci.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus