Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Asocierea de firme Sinecon/Geiger Transilvania/Geiger GmbH construieste noul pod peste Cibin

Reprezentanţii municipalităţii au semnat în data de 22 martie contractul pentru execuţia lucrărilor de construire a noului pod peste Cibin, în dreptul străzii Neculce. Contractul a fost semnat cu asocierea de firme Sinecon/Geiger Transilvania/Geiger GmbH, transmite biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Deschiderea celor două oferte depuse pentru acest contract a avut loc în data de 28 februarie. Una dintre oferte a fost depusă de asocierea declarată câştigătoare, iar cealaltă a fost depusă de o firmă italiană – Asfalt CCP SPA. 
 
Valoarea contractului de execuţie a lucrărilor este de 965.553,50 euro + TVA. Conform ordinului de începere a lucrărilor emis de municipalitate, acestea vor demara în data de 6 aprilie şi urmează să fie finalizate în termen de 15 luni. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 4 ani.
 
Noul pod va avea o lungime de 60 de metri şi o lăţime de 24 de metri. Circulaţia se va desfăşura pe trei benzi, pe lângă acestea urmând să fie amenajate trotuare şi piste de biciclete de o parte şi de alta a carosabilului. Contractul prevede amenajarea iluminatului public pe pod şi pe aleile de promenadă. De-a lungul fiecărui mal, de o parte şi de alta a podului, vor fi create alei de promenadă, cu bănci.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus