Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Festivalul studentilor – 1500 de participanti

Cea de-a șasea ediție a Universtudent International Fringe Festival se va desfășura, în acest an, la Sibiu, între 2 și 8 mai, tema ediției fiind ”become”. Celor 1000 de studenți ai Universității Lucian Blaga li se vor alătura alți peste 150 de studenți actori din Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Bucureşti şi Craiova, plus alți 200 de studenți mediciniști din toată lumea, În fine, peste 200 de voluntari din colegiile și liceele din Sibiu sunt cooptați în organizare.
”Ca în fiecare an, Universtudent este împărţit în două zone – festival şi fringe – fiecare având mai multe secţiuni: artele spectacolului, expoziţii, dans, poezie, muzică, ateliere de lucru, sport, conferinţe şi sesiuni de comunicare. Toate acestea vor fi susţinute şi organizate de o echipă tânără, formată în mare parte de studenţi ai Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu”, informează organizatorii.
Universtudent International Fringe Festival va fi organizat în colaborare cu Asociaţia Internaţională de Tineret Become – youth & arts. Totodată, şi în acest an, organizatorii se bazează pe sprijinul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, al Teatrului Gong, dar şi al altor parteneri.
Timp de o săptămână, Universtudent îşi propune să transforme Sibiul în capitala tineretului, aducând aici studenţi din marile centre universitare ale ţării, dar şi din străinătate. Informațiile legate de programul Festivalului vor fi făcute cunoscute în perioada următoare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus