Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

People: Jennifer Lopez este cel mai frumos om din lume

Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol".

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 41 de ani, născută la New York, se alătură astfel unei pleiade de nume importante din showbiz-ul internaţional, precum Halle Berry, Jennifer Garner şi Beyonce Knowles, desemnate cei mai frumoşi oameni din lume în anii precedenţi, în acest top anual alcătuit de editorii revistei People.

Jennifer Lopez este însoţită pe lista din 2011 de alte vedete precum Zac Efron, Reese Witherspoon, Jessica Simpson, Mandy Moore - care completează Topul 5 al celor mai frumoşi oameni din lume -, dar şi de Jennifer Hudson, Katie Holmes, Sandra Bullock, Eva Longoria şi Ryan Reynolds.

"Este o adevărată nebunie. Rareori mi se întâmplă să rămân fără cuvinte. Mă simt onorată", a declarat Jennifer Lopez. "Mă simt fericită şi mândră. Sunt mândră că nu am 25 de ani!", a adăugat vedeta americană.

Artista americană, care este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony şi a făcut o pauză în carieră în urmă cu câţiva ani pentru a naşte gemeni, în 2008, se bucură din nou de o imensă popularitate în Statele Unite ale Americii, după ce a devenit unul dintre membrii juriului emisiunii de televiziune "American Idol".

Noul ei single, piesa dance-pop "On The Floor", a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

Jennifer Lopez, căreia casa ei de discuri i-a anulat contractul în 2010 din cauza vânzărilor dezamăgitoare, va lansa în luna mai primul ei album de studio din ultimii patru ani, intitulat "Love?".

Renumită pentru silueta voluptuoasă şi tenul ei impecabil, artista americană a spus reuşita din viaţa personală o face să arate atât de bine: "Cred că totul se datorează faptului că am parte de multă iubire în viaţa mea. Sunt norocoasă că sunt o persoană atractivă, însă întotdeauna am considerat că adevărata frumuseţe vine din inimă".

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus