Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Turcan propune Marea Impacare

PD-L are nevoie de un pact între candidaţii la conducerea partidului, pentru un mesaj comun de poziţionare al PD-L faţă de stânga PSD-PNL, susține depitatul PD-L, Raluca Turcan pe blogul său, într-un apel la împăcare între candidații la șefia partidului: Vasile Blaga și Emil Boc. "Dincolo de dezbaterea internă, legată de platformele şi viziunile candidaţilor la conducerea PDL, partidul trebuie să-şi consolideze poziţionarea faţă de stânga PSD-PNL. Şi pentru a păstra solidaritatea internă, dar şi pentru a da forţă unui mesaj politic al partidului în această perioadă de campanie internă, candidaţii şi echipele lor pot face un pact vizând un mesaj politic comun, care să promoveze diferenţele (atuurile) majore ale PD-L faţă de PSD şi PNL (USL)", susține Turcan în comunicatul postat pe blogul său: turcanraluca.ro.



 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 245

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus