Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Peste 3000 de puieti plantati de elevii si angajatii E.ON, in plin An European al Voluntariatului

 

Circa 200 de voluntari, elevi şi angajaţi E.ON, au participat timp de două zile la acţiunea de împădurire a circa 10.000 m2 de teren ● Partenerii E.ON în această acţiune au fost Direcţiile Silvice, Inspectoratele Şcolare şi autorităţile publice locale din judeţele Sibiu, Iaşi, Caraş-Severin, Maramureş şi Cluj.
 
E.ON şi partenerii săi se implică în acţiuni de protejare a mediului înconjurător menite să asigure întregii comunităţi un mediu de viaţă curat şi sănătos. Aceştia au participat la acţiuni de împădurire desfăşurate în zilele de 15 şi 18 aprilie în municipiile Cluj–Napoca, Sibiu, Reşiţa şi Baia Mare, precum şi în comuna Aroneanu din judeţul Iaşi, fiind astfel marcat finalul ”Lunii Pădurii”.
 
La aceste acţiuni, alături de cei 100 de voluntari E.ON au participat circa 100 de elevi de la şcoli din Cluj–Napoca, Sibiu, Reşiţa şi Baia Mare care, prin comportamentul lor au demonstrat că trebuie să fim responsabili faţă de mediul şi comunitatea în care trăim, indiferent de vârsta pe care o avem.
 
În cele două zile de voluntariat au fost plantaţi peste 3.000 de puieţi forestieri şi arbuşti pe o suprafaţa de aproximativ 10.000 m2, acţiunea fiind înscrisă în Anul European al Voluntariatului.
 
Departament Comunicare şi Relaţii Publice 
E.ON România

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus