Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Prime pentru cei care ridica masinile parcate neregulamentar

 

Creșterea substanțială a numărului de mașini parcate neregulamentar în Sibiu și ridicate de serviciul creat în acest scop are și o altă explicație decât cea a creșterii numărului de ore alocat acestei activități: echipajele sunt remunerate și în funcție de activitate.
”Atâta vreme cât erau angajați în cadrul Serviciului public de administrare a domeniului public nu s-au putut face nici angajări și nu exista nicio metodă de premiere sau remunerare a angajaților. Organizarea acestei activități a durat foarte puțin după trecerea acesteia la Piețe Sibiu SA. Oamenii nu se îmbogățesc din ceea ce câștigă, dar primesc un salariu rezonabil”, a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.
La finele acestei luni, primarul va primi o analiză a activității serviciului de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. În funcție de concluziile acestei analize se vor decide și eventualii pași viitori. Printre posibilele scenarii intră și lucrul în trei schimburi (față de două, în prezent), dar și achiziționarea unui nou utilaj de ridicat mașini, pe lângă cel existent. ”După o primă privire, s-ar părea că va fi achiziționată un nou utilaj”, este de părere primarul Johannis.
După ce activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar a fost transferată în subordinea SC Piețe Sibiu SA (societate comercială ai cărui asociat majoritar este Consiliul Local Sibiu cu 99% din acțiuni, alături de asociatul minoritar, Consiliul Județean, cu 1% din acțiuni) media mașinilor ridicate zilnic a crescut de la două la 12, iar veniturile încasate zilnici din această activitate au urcat de la o medie de 873 de lei la 5875 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dan

Acum 12 ani

Foarte bine!
Raspunde

cata

Acum 12 ani

Asa si trebuie!
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

am vazut ca treaba merge uns...totusi ieri era un BMW parcat absolut neregulamentar la Farmacia 24...tare ar fi fost bine sa-l ridice si pe ala!!!
Raspunde

petre

Acum 12 ani

poate un hotline unde mai poti suna sa semnalezi parcari neregulamentare. :-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus