Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

UNPR Medias, dadaca in parc

Organizația Municipală U.N.P.R. Mediaș a distrat vreme de câteva ore copiii dintr-un parc din Mediaș. Acțiunea UNPR Mediaș s-a dorit a fi un eveniment de Paște și au premiat copiii care s-au dovedit cei mai pricepuți la jocurile organizate de membrii departid. "Pe durata celor 2 ore, părinții, bunicii precum și ceilalți privitori s-au putut bucura de zâmbetele și încântarea copiilor care au participat la programul de jocuri și concursuri ce le-a fost pregătit. Au fost acordate premii câștigătorilor, iar toți copiii care au participat, pe lângă bucuria de a se juca și de a se exprima liber în cadrul probelor de creativitate, au primit diplome de participare", se arată într-un comunicat de presă remis de UNPR Mediaș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 289

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

gura campului

Acum 12 ani

bravo! 60 de idioti traseisti! toti beti!
Raspunde

Un parinte

Acum 12 ani

Puteti incerca sa minimalizati actiunea si efortul lor, dar bucuria copilului meu care a participat n-o puteti lua. Personal ii apreciez deja enorm, ne-au demonstrat ca se poate, totul e sa vrei... Chiar a fost un eveniment, nu au venit doar sa dea un ou de Pasti !
Raspunde

ana

Acum 12 ani

ati dovedit inca o data ce OAMENI ADEVARATI SUNTETI IAR PT. RAUTACIOSI, VA PLANG DE MILA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus