Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

PSD Sibiu oferă o șansă în plus la educație

PSD Sibiu oferă o șansă în plus la educație

Organizația Municipală PSD Sibiu a fost și în acest an alături de copiii care aparțin de Parohia Țiglari.

Membrii organizaţiei au achiziţionat pentru cei mici echipamente complete pentru sport, ghiozdane, rechizite și dulciuri, astfel încât începerea anului școlar să îi prindă pregătiți pentru învățătură.

”A fost o adevărată încântare pentru noi să ne revedem cu copiii pe care i-am ajutat și anul trecut să se pregătescă pentru începerea anului școlar și să vedem în ochii lor bucuria pe care le-o prilejuiește șansa la educație.

Prin această acțiune ne-am respectat promisiunea pe care le-am făcut-o celor 20 de copii din Parohia Țiglari, aceea de a fi mereu alături de ei atunci când se pregătesc pentru începerea unui nou an școlar și ne-am adus, în felul nostru, contribuția la prevenirea abandonului școlar.

Îi mulţumim domnului preot paroh Marian Răduleţ care ne-a ajutat să le oferim acestor copii o şansă în plus la educaţie.”, a declarat Cătălin Dorian Nicolae Stanciu, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

actiune incepere an scolar6 actiune incepere an scolar3 actiune incepere an scolar1 incepere actiune an scolar2 actiune incepere an scolar7 actiune incepere an scolar5

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 4 ani

"Îi mulţumim domnului preot paroh Marian Răduleţ care ne-a ajutat să le oferim acestor copii o şansă în plus la educaţie." ... asta e tot in PSD , da ? V-as dori la toti sa va creasca bube pe cur si sa nu va puteti scarpina ... lingailor care sunteti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus