Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Locul 8 pentru inotatorii sibieni

17 tineri înotători sibieni legitimați la Clubul Sportiv Municipal Sibiu au participat la sfârșitul săptămânii trecute la Cupa TYR Flykick, desfășurată la Baia Mare. La această competiție au participat 25 de cluburi din România, Ungaria și Austria. În clasamentul general, echipa sibiană s-a clasat pe locul 8. „Suntem foarte mulțumite de rezultatele obținute de către sportivii noștri, atât de cei care au prins podiumul cât și de ceilalți, cu toții și-au îmbunătățit timpii. A fost un concurs de verificare înaintea naționalelor din iunie și iulie de la Arad și Brăila. Mulțumim părinților, cu ajutorul cărora am efectuat această deplasare”, spune Raluca Merintean, una dintre antrenoarele de înot ale CSM. În total, micuții înotători au obținut 18 medalii dintre care 4 de aur, 7 de argint și 7 de bronz.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus