Miercuri,
19.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Zi plina miercuri la UniverStudent Fest. Vezi programul complet!

UniverStudent Fringe Festival continuă seria evenimentelor, începute luni, 2 mai.

Miercuri ziua va începe cu sport. De la ora 9.00 va avea loc un campionat de fotbal, la Complexul Sportiv Luceafărul. Ziua continuă cu o acţiune de ecologizare, „Sibiu – Capitală EcoEuropeană”, organizată de cei din Liga Studenţilor de la Facultatea de Stiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, începând cu ora 10.00.

Seria de workshop-uri începe la ora 12.00 cu „Micii sanitari”, organizat de SSMH la Colegiul Naţional Octavian Goga. De la aceeaşi ora doritorii pot participa la un workshop al celor de la Improvisneyland, la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu. Aceştia sunt studenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi joacă pentru diverse teatre din România, dar şi în producţii cinematografice. AEGEE-ul vorbeşte despre Programe de finanţare pt ONG-uri, de la ora 14.00, la Facultatea de Litere. Asociaţia Studenţilor în Psihologie Sibiu susţine, de la ora 15.00, workshop-ul „Managementul timpului”, tot la Facultatea de Litere. De la ora 16.00 aceeaşi asociaţie a pregătit o demonstraţie pentru interviu clinic, la sediul Facultăţii de Psihologie. Workshop-ul care încheie ziua de miercuri este „Sănătate în paşi de dans”, al celor de la SSMH, de la ora 20.00.

Programul cultural de miercuri începe la ora 14.00 la Teatrul Gong, unde Amalia Capruci va susţine un recital de nai, însoţit de expoziţia foto a lui Laurenţiu Lăzăroiu. Carrefour găzduieşte, de la ora 16.00, un recital de clarinet şi pian, susţinut de Mihai Bădiţă şi Mihai Murariu. Tot de la ora 16.00, la Teatrul Gong, va avea loc spectacolul „Experimentul Hamlet” cu studenţi ai Universităţii Hiperyon din Bucureşti. Acest spectacol este un experiment postmodern, cu elemente de balet contemporan şi interpretări îndrăzneţe.

De la ora 17.00 seria de spectacole continuă la librăria Humanitas cu „Viori aprinse, femeile” (accesul este gratuit). Ora 18.00 aduce, la Teatrul Gong, spectacolul „Croitoraşul cel viteaz”, iar de la ora 19.00 „Bench seat”. Trupa Improvisneyland va încheia programul cultural cu un spectacol de improvizaţie în cafeneaua White Rabbit.

Preţul biletelor pentru spectacolele de la Teatrul Gong şi cafeneaua White Rabbit este de 5 lei. Pentru toate celelalte activităţi accesul este gratuit.

UniverStudent International Fringe Festival va continua cu un astfel de program plin de evenimente până duminică.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus