Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Facturile Apa-Canal pot fi achitate si la oficiile postale

Societatea Apă-Canal a încheiat la începutul acestei luni un acord cu Compania națională Poșta Română SA, prin intermediul căruia facturile emise de societatea sibiană pot fi achitate la șase oficii poștale din Sibiu. Este vorba de Oficiul nr. 4 – Şoseaua Alba Iulia nr. 52, Oficiul nr. 5 – str. Lungă nr. 61 – 63, Oficiul nr. 7 – Str. Rahovei nr. 39, Oficiul nr. 8 – str. Semaforului nr. 15, Oficiul nr. 9 – str. Ştrandului nr. 10 şi Oficiul nr. 10 – str. Ludoş nr. 3. Plata se face în baza facturii curente, informează reprezentanții societății. ”Casieria proprie, din str. Samuel Brukenthal nr. 4 rămâne în continuare la dispoziţia tuturor clienţilor, iar casieria de la sediul din strada Eschil nr. 6 va fi deschisă doar persoanelor juridice”, se arată într-un comunicat emis de SC Apă-Canal SA.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

iesiti din lenea si ignoranta in care va zbateti ... da-ti drumul la plata online pentru factura de apa...Apa-Canal este o societate de tip COMUNIST!!!!
Raspunde

@ sibian

Acum 10 ani

eu platesc on line factura in contrul de la BCR de pe factura. Pana acum nu am avut probleme. E drept ca am \"online banking\".
Raspunde

@ @sibian

Acum 10 ani

i-am intrebat de cateva ori mi-au spus ca nu se poate...e adevarat c-am intrebat la caserie si probabil alora le-a fost frica ca-si pierd painea...oricum Apa Canal este o societate parazita de tip comunist!!!
Raspunde

PLATITOR DE APA SCUMPA

Acum 8 ani

Va rog da-ti drumul la plata online pentru factura de apa
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Ne-am da-t dracu\', facem plati online da\' nu stim sa scriem.
Raspunde

sibianul

Acum 7 ani

Sa facem petitie online pentru plata online! Traim in UE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus