Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Valeriu Stoica cere generatiei 50 sa se retraga. Blaga si Ariton sunt vizati

Unul din susținătorii lui Emil Boc, Valeriu Stoica le cere colegilor să nu mai candideze pentru funcții în partid, dacă sunt trecuți de o anumită vârstă. Și se dă singur exemplu. Stoica a anunțat că nu va candida în partid pentru nicio poziție, considerând că la 58 de ani trebuie să lase loc celor mai tineri. "Gestul meu implică pentru acești colegi de generație o sugestie și o provocare. Pot și vor să-l urmeze?! M-aș bucura ca un număr cât mai mare dintre ei să ridice această mănușă", afirmă Stoica într-o scrisoare deschisă. Stoica nu s-a referit în mod explicit la niciun nume, însă Vasile Blaga, la fel ca și sibianul Ion Ariton sunt născuți în anul 1956, fiind cu trei ani mai tineri decât Stoica.
"A fi în linia a doua nu înseamnă a ieși din politică și cu atât mai puțin din viața publică. Înseamnă a fi acolo în primul rând ca resursă și sprijin pentru cei din linia întâi, cu solidaritate, statornicie și inteligență", mai spune Stoica în scrisoarea publică.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Academia Romana

Acum 11 ani

functi-nu este corect gramatical, cum este scris in text. Singular-functie, plural-functii!!!
Raspunde

noi

Acum 11 ani

sssseriosssss!!!
Raspunde

44

Acum 11 ani

dupa cel de la 1 gramatica incurca tara asta . Mai stim noi crectori din astia dar ii vai de capul lor !!!
Raspunde

xxx

Acum 11 ani

paaaaaaaai,dle Stoica,luminati-ma..„cerinta„ se cere a fi inrunita numai contracandidatilor lui Boc??? suna a discriminare.. Apoi,daca generatia 50 vi se pare depasita,ce ne faccem cu generaatiile „mai mari„ care misuna prin parlament?
Raspunde

elen@

Acum 11 ani

Hai d-le ,ma lasi ? Te-ai plictisit de facut politica si acum nu stii cum sa o dai la intors? Pai daca ti-a ajuns,pleaca d-le si nu ne mai tulbura cu parerile inutile ale d-tale;oricum nu ai facut nimic pt tara asta, macar nu mai fa aluzii impertinente la adresa altora!
Raspunde

DENSI

Acum 11 ani

lenuta pe tine te mananca in pi...
Raspunde

cipi

Acum 11 ani

lenuta te mai man....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus