Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tot mai sus – noul video Guess Who

Videoclipul piesei "Tot mai sus", a lui Guess Who - în care apar şi Marius Moga şi Aris, fiul Andreei Esca -, a fost difuzat în premieră marţi, la ora 22.00, la MTV.

Marţi seară, Guess Who le-a făcut o vizită DJ-ilor Greeg şi Onuc la ProFM şi a vorbit, de la ora 21.00, despre videoclipul piesei "Tot mai sus", care, la ora 22.00, a fost difuzat pentru prima dată la MTV. Cu siguranţă fanii Guess Who au avut parte de o surpriză, pentru că, alături de artist, în clip cântă Marius Moga, la un pian, pe acoperişul unui tir în mişcare.

Despre această colaborare, Laurenţiu Mocanu (Guess Who) a spus la ProFM: "Eu eram în studio cu piesa şi mă gândeam cu cine să colaborez, pentru că eu nu puteam cânta refrenul atât sus pe cât era iniţial. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe Marius, care a fost foarte spontan, a venit imediat, l-a simplificat şi a ieşit foarte tare. Şi a fost gata în 10 minute", a spus artistul, care a compus şi versurile piesei sale.

Şi colaborarea cu Aris, fiul Andreei Esca, a fost la fel de spontană şi tot Marius Moga a fost cel care a venit cu ideea. "M-a sunat Marius că ştie un puşti simpatic şi fotogenic, foarte potrivit pentru videoclip şi aşa l-am cunoscut pe Aris", a explicat Guess Who.

După lansarea pe MTV, Guess Who le-a povestit în premieră lui Greeg şi Onuc la ProFM şi ce emoţii a avut la filmările de care s-a ocupat, în calitate de regizor, Iulian Moga. "Eram în tirul care rula cu o viteză de 70 de kilometri, pe şoseaua spre Giurgiu şi la un moment dat l-am auzit pe Moga strigând de sus. Ideea e că aluneca pianul cu tot cu el, deşi era prins de acoperiş", şi-a amintit artistul, care a răsuflat uşurat că totul s-a terminat cu bine după ce au încetinit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus