Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

12 soferi au ramas astazi fara carnet pentru depasiri neregulamentare

În prima parte a acestei zile, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au acţionat pe DN 7, pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul depăşirilor neregulamentare.

În intervalul orar 09.30 – 13.00, poliţiştii rutieri au identificat 12 conducători auto care au efectuat depăşiri neregulamentare pe DN 7, fiind luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

„Depăşirea neregulamentară constituie una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere, de cele mai multe ori soldate cu consecinţe deosebit de grave”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Aceste acţiuni au caracter permanent, principalul obiectiv fiind acela al reducerii victimizării prin accidente rutiere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

povesti nemuritoare - o sa-l primeasca inapoi dupa 30 de zile si n-o sa invete nimic din asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus