Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Cu arma in Parlament. In comisia prezidata de Raluca Turcan

Constantin Duţu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol pe masă, miercuri, la şedinţa comisiilor reunite de cultură ale Parlamentului, comisie condusă de deputatul PD-L, Raluca Turcan. Duțu a susţinut că este "o jucărie". "Ăsta nu e un pistol adevărat, e un pistol de jucărie", a spus Duţu, susţinând că l-a adus "ca să îl vadă domnul Sergiu Nicolaescu".
"Am primit o sesizare din partea tuturor membrilor grupurilor parlamentare privind incompatibilitatea domnului Duţu cu funcţia de membru CNA. Acesta ar fi avut o condamnare penală în Italia pentru o faptă destul de gravă. Domnul Duţu are un comportament deplasat. Parlamentul nu e un circ şi voi sesiza acest caz", a declarat Raluca Turcan, şefa Comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor.
Duţu a declarat că pentru respectivul pistol era să fie condamnat în urmă cu 25 de ani, când a fost anchetat de Securitate pentru deţinere de arme. Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, i-a spus lui Duţu că este inadmisibil ceea ce face şi l-a invitat să părăsească şedinţa.
Incidentul a avut loc la audierea candidatului propus de PDL pentru CNA, Valentin Jucan. Jucan candidează pentru locul din CNA rămas vacant ca urmare a încheierii mandatului lui Ovidiu Zanc, numit în 2004 la propunerea PSD. PDL a considerat însă că posturile din Consiliu trebuie renegociate.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

pedelac imputit!

Acum 11 ani

turcano! aseara in emisiunea lui gadea te-ai facut de ras! mai bine te impusca Dutu! rusine! prapadito!
Raspunde

Jollie

Acum 11 ani

comportamentul lui C-tin Dutu probabil e unul de sfidare: gen \" cine sunt eu \" :))) buna decizia d-nei Turcan , doar n-o sa ni se urce in cap toti ...azi ...maine.. scoatem sabia..sau cine stie:)))
Raspunde

Melee

Acum 11 ani

Jollie , da-mi voie sa te corectez, comportamentul lui Constantin Dutu nu a fost unul de \"sfidare\" dupa cum te-ai exprimat, ci unul de om cu deficiente mintale. Cat despre auto numitii \"jurnalisti\" a acesti fituici, imi permit sa le transmit ca nitel profesionalism nu ar strica. Daca am faca din toate rahaturile din tara asta articole, am lua-o razna, daca nu am luat-o deja de la atata mani***re antenista.
Raspunde

pt. \"englez\"

Acum 11 ani

Du-te ba in aia a lui your mouther!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus