Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Johannis: vinovat de accident este soferul, nu primaria, politia, intersectia

”Sper să nu se facă o confuzie, vinovat de accident este șoferul. Nici primăria nici poliția nici intersecția, nici organizarea teritorială. Numai șoferul”, a declarat astăzi primarul Klaus Johannis explicând poziția primăriei față de accidentul petrecut ieri, pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Autogării cu Alba Iulia, în urma căruia un copil de 10 ani și-a pierdut viața. ”Acolo se circulă bine pe acel sistem de intersecție de mulți ani de zile. (...) Vom încerca să îmbunătățim intersecțiile, pentru a face traficul mai sigur, mai fluent. Orice șofer este responsabil în trafic, cum se comportă. Nu există niciun fel de scuză pentru un accident produs într-o intersecție semaforizată. Toate poveștile pe care le-am citit în gazete, șoferul părea foarte inocent, că el nu a văzut. Dacă nu a văzut, nu trebuia să fie șoefr și probabil va ajuunge într-un loc unde nu va fi șofer. Este o tragedie și e foarte trist că în România avem atâtea accidente care se soldează cu victime. Îi invit pe sibieni să circule cu maximă atenție”, a mai spus Johannis.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 124

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

voi astia de la Turnul Sfatului sunteti orice numai profesionisti NU - greseli de ortografie, copilul, Dumnezeu sa-l odihneasca, ave 10 ani, etc. Decat sa scrieti tampenii mai bine NU scrieti nimic!!!
Raspunde

omu

Acum 12 ani

justitia decide daca soferul e vinovat sau nu, nicidecum primarul. Mai multa prudenta dom\' primar ca influentati justitia si puteti fi dat in judecata.
Raspunde

Al- II - lea procuror...

Acum 12 ani

[... caci, daca veni vorba, trebuie sa rememoram: primul nost\' procuror degusta/savureaza chiftelutze aruncate de amicii lui cu prastia printre zabrele !!! ] Deci: mai romane ce-ti zici \"omu\" (antevorbitorul meu), zici ca TU il poti actiona in judecata pe dom\' primar ?!? Doamne, Doamne, da destept au reusit parintii tai sa te zamisleasca...!!??!! Chiar asa ?! Si te pomenesti ca te mai si cujeti ca vei castiga...??!! Apoi ca, potrivit caracterului romanilor si obiceiurilor din spatiul carpato-danubiano-pontic, vei ajunge la o mititica intelegere cu primarele si vei obtine o oarecare suma de bani ca sa nu-i faci rau...chipurile...!!! Si cu asta, gata !!! Te-ai capatuit si vei trai \"fericit\" pina la adinci batrineti !!! Cam asa poate suna planul tau, nu-i asa loaza ? Tipic pentru Romania prezentului ! Cu mici divagatii, desigur ( de genul ca \"ajuns\" fiind, vor trage la tine - in cluburile sibiene - toate stoarfele si putorile ce-si fac veacul pe acolo) ! No, sezi linistit, scumpy, ca asa ceva nu se va intimpla nici de va fi sa te mai nasti tu o data (asta incluzind si \"efortul\" parintilor tai biologici de a se mai impreuna o data, cu teama inerenta ca vor da nastere unuia SI mai prost decit esti tu) !!! Astea fiind stabilite iti zic: mars la munca, fraiere !!!
Raspunde

@ 70.26.207.173

Acum 12 ani

erai cumva pe buda cand ai vomitat imbecilitatea de mai sus? pe bune
Raspunde

Panoramic Gardens

Acum 12 ani

Apartamente cu 2 si 3 camere in Ansamblul Panoramic Gardens din Sibiu, cu preturi incepand de la 23500 euro.Pentru mai multe informatii acccesati pagina noastra oficiala panoramicgardens.ro
Raspunde

cosmin

Acum 12 ani

Ma bucur Domnule primar ca ati luat atitudine si ati spus ceea ce trebuia in cazul acestui accident. Mai multa responsabilitate pentru toti conducatorii auto si pentru jurnalisti cand informeaza opinia publica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus