Vineri,
23.04.2021
Innorat
Acum
9°C

154 opriti, 102 amenzi

Ieri n-a fost o zi prea bună pentru circulat cu scuterul sau cu motocicleta prin oraș. Polițiștii Serviciului Rutier au împânzit orașul în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor cauzate de participanții la trafic pe două roți. „Principalele abateri săvârşite de această categorie de participanţi la trafic se referă la: neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers prin viraje, depăşirea coloanei de autovehicule oprite la semafor, neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, circulaţia pe trotuare, neacordarea de prioritate, nefolosirea echipamentului de protecţie, conducerea sub influenţa alcoolului sau în stare de ebrietate etc.”, spun reprezentanții IPJ Sibiu. 154 de motociclete și scutere au fost oprite pe tot parcursul zilei de ieri. Iar polițiștii au dat peste 100 de amenzi. Majoritatea au fost aplicate celor care nu aveau asupra lor documentele de identitate şi/sau înregistrare a vehiculului, lipsa atestatului de siguranţă rutieră eliberat de o unitate autorizată de pregătire a conducătorilor de vehicule. 32 de amenzi au fost date pentru cei care nu purtau casca de protecție iar alte 7 amenzi au fost date pentru lipsa echipamentului corespunzător. Scuteriștii pot circula și pe pistele de biciclete, respectând regulile generale de circulație.

Vizualizari: 128

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

5 comentarii

bb

Acum 9 ani

amenzi bibicule! cu multe succesuri!
Raspunde

loooool

Acum 9 ani

amende :))
Raspunde

ben

Acum 9 ani

RUSINE! Dinu Patriciu, RUSINE!
Raspunde

fara Pd-L

Acum 9 ani

RUSINIK, RUSINIK, RUSINIK. Limba romana se degradeaza pe zi ce trece. Trebuie sa-i dau dreptate sefului statului: Scoala romaneasca scoate prosti! :))
Raspunde

student valcean

Acum 9 ani

la ce vrei sa te astepti de la pseudo-ziaristii astia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus