Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cercetat penal pentru taximetrie fara licenta

În cursul zilei de ieri, în cadrul activităţilor de prevenire a accidentelor rutiere, poliţiştii din Cisnădie au oprit pentru control în trafic, în localitatea Cisnădie, un autovehicul condus de M.I., domiciliat în această localitate. În urma verificărilor efectuate şi audierii persoanelor aflate în autoturism s-a stabilit faptul că acesta exercita fără drept activitatea de taximetrie, prin faptul că executa transport public de persoane în regim de taxi, pe ruta Sibiu – Cisnădie, fără a poseda licenţă de transport şi licenţă de execuţie. Bărbatul este cercetat penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii, faptă prevazută şi pedepsită de art.281 C.pen. Cercetările în acest caz continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 270

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus