Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Oficialii clubului Sageata Navodari se tem de jocuri de culise inaintea barajului

Oficialii clubului Săgeata Năvodari se tem de jocuri de culise înaintea manşei tur a meciului de baraj pentru promovarea în Liga I, împotriva formaţiei Voinţa Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Suspiciunile oficialilor de la Săgeata Năvodari au apărut după ce atacantul Sorin Chiţu, 22 de goluri în ultimul sezon, deşi revenise la echipă, a părăsit gruparea cu o zi înaintea jocului. Sorin Chiţu a semnat în iarnă un contract cu Pandurii Târgu Jiu, unde preşedinte este Eugen Pârvulescu, fost director general la Voinţa Sibiu.
''Pe Chiţu l-am mai adus o dată la echipă în urmă cu câteva zile, dar joacă un rol pe care nu-l conştientizează. Este jucătorul lui Pandurii şi nu a fost lăsat de aceştia să evolueze în baraj, pentru că unii oficiali gorjeni au fost în fruntea clubului din Sibiu. A venit, şi-a luat restanţele şi a dispărut. Nu este prima oară când pleacă de la echipă. S-a întâmplat şi în primul an de contract, când s-a dus la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a venit cu coada între picioare după câteva zile. În ultima iarnă povestea s-a repetat. Nu vom încerca să-l întoarcem din drum şi ne vom descurca mai bine fără un jucător care îndeplineşte rolul de destabilizator. Ba vine, ba nu vine, dar ştim că a fost chemat de cei de la Pandurii şi crede că are alternative pe viitor. Voi avea grijă ca toţi conducătorii de club să afle acest lucru şi să nu mai joace niciodată la nivel superior. Din păcate, acesta-i fotbalul românesc şi de aceea am ajuns să ne batem cu Luxemburg", a declarat preşedintele clubului din Năvodari, Dumitru Rida.
Oficialii clubului din Năvodari se tem că acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul fundaşului dreapta Alexandru Vlad, împrumutat de la Pandurii Târgu Jiu, care a fost somat să se prezinte la clubul gorjean.
Prima manşă a meciului de baraj pentru promovarea în Liga I se va disputa la Năvodari, între echipele Săgeata şi Voinţa Sibiu, sâmbătă, de la ora 18.30. Returul este programat la Sibiu, în 6 iulie, de la ora 18.00.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus