Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Continental AG vrea o noua investitie. Discutii Boc, Ariton, Gant

Compania Continental A.G. nu exclude realizarea unei noi investiţii importante în România în perioada următoare care ar genera 2.000 locuri de muncă, a reieşit din discuţiile purtate luni la Palatul Victoria între conducerea companiei şi premierul Emil Boc. „România joacă un rol important în reţeaua Continental. Nu excludem o viitoare posibilă investiţie importantă în operaţiunile noastre din ţară, dacă şi condiţiile ne vor permite. Experienţa ne-a demonstrat că o astfel de investiţie ar putea genera, în funcţie de circumstanţele momentului, aproape 2.000 noi locuri de muncă”, a spus Christian von Albrichsfeld, General Manager al Continental Automotive România SRL, citat de Capotal.ro.
La discuția dintre reprezentanții COntinenta AG și premierul Emil Boc au mai participat ministrul Economiei, Ion Ariton și deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț. “Acum este cel mai bun moment pentru investiţii. România şi-a revenit din recesiune; este un prim pas spre ieşirea din criza economică, lucru confirmat şi de îmbunătăţirea ratingului Fitch”, a spus Boc.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Nicu G

Acum 11 ani

Da-ti-le terenu\' sa isi faca investitia in Sibiu si ei sa sponzorizeze fotbalul si toata lumea e fericita!
Raspunde

leo

Acum 11 ani

dati-le un teren sa isi faca fabrica dar cu conditia sti***ta in contract sa investeasca in echipa de fotbal.ar fi super.
Raspunde

Victor

Acum 11 ani

Mai voi numai din fotbal traiti??? VAi! VAI!
Raspunde

@victor

Acum 11 ani

Pai ce vrei si tu?!Pâine si circ pentru prostime!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus